dimarts, 19 d’agost del 2014

Crema de carbassa i carbassó

Avui us porto una recepta molt fàcil de fer i que ara a l'estiu, si la prenem freda, és molt refrescant, sobretot gràcies al cogombre a daus.

Necessitarem:

- 1 ceba
- 1/2 carbassa
- 1 carbassó
- 1 cogombre
- Sal
- Oli
- Pebres variats


Primer de tot tallarem la ceba ben petita i la posarem a fregir amb oli d'oliva a l'olla on farem la crema. Quan estigui fregida hi afegirem la carbassa i el carbassó tallats en daus petits. Hi posarem sal i hi afegirem aigua sense cobrir els talls, és a dir, no ens passem amb l'aigua perquè després pot quedar massa aigualida. Taparem l'olla i ho posem a coure a foc molt lent durant una mitja hora. Al cap de mitja hora els trossos de carbassa i carbassó ja haurien d'estar ben tous i desfets, si no ho estan els hi deixem una estona més. Si estan fets podem triturar-ho tot amb el minipimer. Si queda massa aigualit, podem posar-ho altre cop al foc sense tapa i a foc més alt.

Un cop tinguem la crema al gust, la deixarem refredar. Quan la vulguem menjar, tallarem un cogombre a daus i els posarem a sobre el plat amb la crema. Ho amanirem tot amb pebres, sal i oli.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada