divendres, 25 de juliol del 2014

Batut vegetal de maduixa

Bon estiu a tots!

Després de moooolt de temps sense postejar, finalment he tornat a tenir temps per cuinar i, per tant, de penjar receptes.

Avui us en porto una de molt fàcil i ràpida però que per aquests dies d'estiu és perfecta: Batut vegetal de maduixa. Dic "vegetal" perquè normalment els batuts es fan amb llet de vaca i, per tant, tenen proteïnes animals, però aquest l'he fet amb llet d'arròs i coco, així que és apte per a vegans.

La llet d'arròs i coco la vaig comprar a l'agrobotiga d'Anglès, així que no és difícil de trobar.

A part de la llet d'arròs també necessitarem maduixes (les podeu congelar uns dies abans així quan les tritureu el batut serà molt més refrescant) i un plàtan. Podeu veure que no es necessita ni sucre ni xarop d'atzavara per a endolcir el batut ja que el coco és molt dolç.

L'elaboració és molt senzilla, amb 3 minuts ho tens tot fet: Poses les maduixes, el plàtan i una mica de llet d'arròs i coco en un bol i ho tritures tot amb el minipimer. Depenen de la textura que volgueu aconseguir, haureu de posar més o menys llet o fruita. Això va una mica al gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada