Pàgines

dilluns, 3 de febrer del 2014

Torradetes de llavors



Avui us porto una recepta ràpida i fàcil per a fer torradetes aptes per a celíacs i intolerants al gluten. Són perfectes per a fer canapès, per untar-les amb el que vulguis o per menjar-les soles. 



Per a fer-les necessitarem (amb aquestes mesures en sortiran unes 20):

- 125 gr de farina de fajol
- 50 gr de farina de cigró
- 1 cullerada d'oli
- 1 culleradeta de sal
- 100 ml d'aigua
- 50 gr de llavors de sèsam
- 20 gr de pipes pelades i salades
- 20 gr de llavors de chia (les mesures de les llavors van al vostre gust)

Primer de tot barregem les dues farines i l'aigua en un bol. Llavors hi afegirem la resta dels ingredients. Quan tinguem una bona pasta feta l'aplanarem amb un corró.




Quan tinguem la massa ben fina tallarem els rectangles que formaran les torradetes amb un ganivet. Després ja les posarem a la plata que anirà al forn.



Al forn hi hauran d'estar uns 13-15 minuts a 225 graus. El temps és orientatiu perquè depèn de com de torrades us agradin. De totes maneres penseu que si les torreu massa poden quedar massa fortes. Un cop refredades ja les podeu menjar de la manera que us agradi més. En el meu cas les vaig untar amb una "crema" de bròquil, i a sobre hi vaig posar tomàquet amb oli d'alfàbrega. Boníssim!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada