dimarts, 24 de desembre del 2013

Raw brownies

Els "raw brownies" (brownies crus) són fets sense sucre, ous, gluten i làctics, i a més són deliciosos! Són uns dolços perfectes per a intolerants alimentaris, per a vegans i també per a tothom que vulgui gaudir d'una recepta boníssima i alhora lliure de grasses saturades, sucres refinats i proteïnes animals. 

La recepta original és de la blogger anglesa Deliciously Ella (recomano totalment les seves receptes i consells) tot i que jo l'he adaptat al meu gust.

Per a fer els brownies necessitarem:

- 2 mesures (jo ho faig amb tasses de cafè) de nous
- 1 mesura de dàtils
- 1/3 de teula de xocolata Torras amb estèvia

Si teniu processador d'aliments tan sols es tracta de posar tots els ingredients a dins i triturar-los. Si no teniu processador (com és el meu cas) xafeu les nous amb una mà de morter, traieu el pinyol dels dàtils i els barregeu amb les nous. Tritureu-ho tot amb un minipimer. Quan tingueu una pasta homogènia ratlleu la xocolata i l'afegiu a la pasta. Torneu-ho a passar tot pel minipimer. Poseu la massa plana i amb un motllo aneu fent els brownies. Per a decorar cada pastisset podeu posar una nou al cim. Un cop els tinguem fets els podem posar a la nevera unes hores perquè la massa qualli perfectament.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada